SKŁADNIKI:
1 opakowanie wafli
1 kostka margaryny
3\4 szklanki cukru
2\4 szklanki mleka
2,5 łyżki kakao
3 łyżki wiórek kokosowych
PRZYGOTOWANIE:
Margarynę , mleko , cukier , kakao nastawiamy na wolny ogień i gotujemy, gdy zacznie się gotować mieszamy nieustannie aby się nie przypaliło a także żeby pozbyć się grudek kakao, zestawiamy z ognia i lekko studzimy, dodajemy wiórka i mieszamy. Przekładamy wafle i uciskamy je czymś od góry żeby się dobrze połączyły. Smacznego.
Dziękujemy :)
OdpowiedzUsuńWitam serdecznie. Nominuję Cię do nagrody http://ewa-wkuchni.blogspot.com/2013/06/nominacja.html
OdpowiedzUsuńZapraszam do zabawy :)
dziękuję za ten przepis! :)
OdpowiedzUsuńchrobry.mielno.pl
uwielbiam takie wafle :) autotop
OdpowiedzUsuńWspaniale nadają się na prywatkę :D
OdpowiedzUsuń