Wszelkie prawa zastrzeżone. Zdjęcia i treść są własnością autora, jakiekolwiek ich kopiowanie bez jego zgody jest złamaniem prawa.


BlogRoku.pl

~~w razie jakichkolwiek pytań lub sugestii dot. bloga prosze pisać na cytrynka006@o2.pl
~~
Aby zobaczyć jak testuje produkty 'Pomysł na...' kliknij tutaj

19 lut 2012

Produkty Blue Dragon

Kilka dni temu po zgłoszeniu się do akcji Blue Dragon otrzymaliśmy paczkę z produktami owej firmy.  Mamy za zadanie przetestować je i dokładnie zrecenzować na blogu. Jak na razie przedstawiamy ten oto zestaw produktów. Po przetestowaniu każdego z nich pojawi się notka ze zdjęciem, przepisem oraz opisem produktu przetestowanego. Pozdrawiamy!




W skład zestawu wchodzą:
·         Sos Bazylia z Trawą Cytrynową - Sos na bazie naturalnych składników. Aromatyczny sos z wyraźną nutą bazylii i trawy cytrynowej. Doskonały dodatek do wołowiny, ryb oraz owoców morza
·         Słodki Sos Chilli Squeezy  - Sosy Chilli to bogata mieszanka czerwonych papryczek i czosnku. Znakomity dodatek do potraw z grilla. Doskonałe dopełnienie smaku hamburgerów, sajgonek, kiełbasek, pizzy i frytek. Stanowi świetną alternatywę dla ketchupu. Znajduje zastosowanie również do dań z kurczaka, a także jako dressing do sałatek.
·         Średnio-Ostry Sos Tajskie Czerwone Curry  - Sos na bazie naturalnych składników. Kremowy sos będący połączeniem pasty z czerwonego curry z mleczkiem kokosowym. Doskonały dodatek do wszystkich rodzajów mięs lub warzyw.
·         Ostry Sos Tajskie Zielone Curry - Sos na bazie naturalnych składników. Tajski sos na bazie pasty z zielonego curry z dodatkiem mleczka kokosowego. Doskonały dodatek do wszystkich rodzajów mięs lub warzyw.
·         Sos rybny - Popularny sos przyprawowy kuchni azjatyckiej, używany do doprawiania potraw, zup i dresingów, a także do marynowania mięs.
·         Mleczko Kokosowe - Mleczko kokosowe Blue Dragon jest przygotowywane ze starannie wyselekcjonowanych dojrzałych orzechów kokosowych. Mleczko kokosowe to główny składnik kuchni tajskiej, indyjskiej i karaibskiej. Nadaje łagodny smak zupom, daniom z curry oraz deserom.
·         Książeczka ‘Kuchnia Tajska’
->źródło:  bluedragon.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz